WELCOME :

Thursday, January 15, 2009

LANDSKAP TAMAN DI KEDIAMANKU








Hobi Teman adalah membina landskap dan menanam pokok bunga. Taman di depan rumah ku ini dibina dan ditanam sendiri. Daripada sekecil pokok sehinggalah besar. Landskap taman ini sudah dibina 10 tahun. Inilah hasilnya, semua pokok telah merimbun. Ia satu kepuasan kepada saya.
Taman ini akan di maintain bila hujung minggu.
Disinilah saya dan seisi keluarga akan bersantai di waktu petang dan malam, sambil menghirup udara segar.


Taman ini di beri nama Taman Nostalgia Mukhris, bersempena nama anakku yang ke 6 yang telahpun menemui Allah dalam usianya 3 bulan.

7 comments:

  1. Salam bro.. N51..disini... cantik rumah hang.. nanti2 boleh lah aku panggil hang design landskap rumah aku gak.. lagi 2 tahun baru siap.. now aku dok apartment ja..

    ReplyDelete
  2. Ok..........no problem, hobi sampingan Teman mengisi masa lapang petang-petang.

    ReplyDelete
  3. Salams,

    Saya amat berminat dgn lanskap taman....
    boleh lah berkongsi idea dengan saya....

    ReplyDelete
  4. slm..boleh sy tau brape cost wat lanskap mcm nie?tq..

    ReplyDelete
  5. Tahniah taman awak memang cantik dan indah...

    ReplyDelete
  6. Salam... cantik laman. Saya baru berjinak2 nak bina laman yang cantik macam ni. Maklumlah..baru pindah belum setahun..belum ada yang menjadi lagi...

    ReplyDelete
  7. so nice n creative...sy pn br nk wat taman cani...tgh cr2 idea nk decorate...

    ReplyDelete